History Community ~ All Empires Homepage


This is the Archive on WORLD Historia, the old original forum.

 You cannot post here - you can only read.

 

Here is the link to the new forum:

  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Forum LockedWhat has happened?

 Post Reply Post Reply
Author
Leonardo View Drop Down
General
General
Avatar

Joined: 13-Jan-2006
Location: Italy
Status: Offline
Points: 778
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Leonardo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: What has happened?
    Posted: 28-Dec-2008 at 07:19

When I try to log http://www.allempires.com/forum/ I can't and the following message appears:

 

 

You are not authorized to view this page

The Web server you are attempting to reach has a list of IP addresses that are not allowed to access the Web site, and the IP address of your browsing computer is on this list.

Please try the following:

  • Contact the Web site administrator if you believe you should be able to view this directory or page.

HTTP Error 403.6 - Forbidden: IP address of the client has been rejected.
Internet Information Services (IIS)

Back to Top
Knights View Drop Down
Webmaster
Webmaster
Avatar
AE Magazine Coordinator

Joined: 23-Oct-2006
Location: Australia
Status: Offline
Points: 3294
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Knights Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28-Dec-2008 at 12:10
Leonardo,

Did you use a different network/computer to log in and post this topic? The IP you usually post from is not on the blocked IP list - can you try logging in again, to www.allempires.net

Let me know if it fails to log in again from your usual IP.


Edited by Knights - 28-Dec-2008 at 12:14

Back to Top
Leonardo View Drop Down
General
General
Avatar

Joined: 13-Jan-2006
Location: Italy
Status: Offline
Points: 778
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Leonardo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28-Dec-2008 at 12:52
Now it's all OK again, Knights Smile
 
Bye
Back to Top
Knights View Drop Down
Webmaster
Webmaster
Avatar
AE Magazine Coordinator

Joined: 23-Oct-2006
Location: Australia
Status: Offline
Points: 3294
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Knights Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28-Dec-2008 at 12:54
Super Thumbs Up

Back to Top
Suren View Drop Down
Arch Duke
Arch Duke
Avatar
Chieftain

Joined: 10-Feb-2006
Location: United States
Status: Offline
Points: 1673
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Suren Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28-Dec-2008 at 18:38
same problem here. I use AE.net to login
Anfører
Back to Top
edgewaters View Drop Down
Immortal Guard
Immortal Guard
Avatar

Joined: 13-Mar-2006
Location: Canada
Status: Offline
Points: 2396
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote edgewaters Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29-Dec-2008 at 08:01
Yep, I'm getting the same problem using .com/forum or following the link from the main page.

www.allempires.net works just fine though.
Back to Top
Knights View Drop Down
Webmaster
Webmaster
Avatar
AE Magazine Coordinator

Joined: 23-Oct-2006
Location: Australia
Status: Offline
Points: 3294
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Knights Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29-Dec-2008 at 08:18
Is this the error you are getting, Suren and/or Edge, when you go to allempires.com/forum?



Back to Top
Knights View Drop Down
Webmaster
Webmaster
Avatar
AE Magazine Coordinator

Joined: 23-Oct-2006
Location: Australia
Status: Offline
Points: 3294
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Knights Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29-Dec-2008 at 08:25
Edge - the link from the main site (allempires.com) leads to .com/forum. That would be why an error is appearing. I'll try and change the link location to allempires.net. 

Back to Top
edgewaters View Drop Down
Immortal Guard
Immortal Guard
Avatar

Joined: 13-Mar-2006
Location: Canada
Status: Offline
Points: 2396
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote edgewaters Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29-Dec-2008 at 08:44
403.14, that's it exactly
Back to Top
Knights View Drop Down
Webmaster
Webmaster
Avatar
AE Magazine Coordinator

Joined: 23-Oct-2006
Location: Australia
Status: Offline
Points: 3294
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Knights Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29-Dec-2008 at 10:42
OK. North has informed me that the reason for it is that DNS servers have not yet updated, as our host transition is taking place.

Should all be fixed in no time Smile

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.